APK

Gratis bij groot onderhoud

 

29,95

klaar terwijl u wacht

gratis bij groot onderhoud

Bij  Autobedrijf Van Haren is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer wij  geen bijzonderheden vinden, kunt u binnen no time weer met een goedgekeurde auto de weg op.

Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages die u transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. 

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Weurt en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Meer informatie?

info@vanharenautos.nl

024-6770007

of start direct een chat met een van onze medewerkers.

Kleine onderhoudsbeurt

Om het jaar of om de 15.000 km

 

vanaf 99,-

klaar terwijl u wacht

De kleine beurt is in principe ieder jaar of om de 15.000 km. Bij Autobedrijf  Van Haren wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft, is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Meer informatie?

info@vanharenautos.nl

024-6770007

van start direct een chat met een van onze medewerkers

Grote onderhoudsbeurt

Om de 2 jaar of om de 30.000

 

vanaf 270,-

 

gratis haal- en breng service

MAAK EEN AFSPRAAK Wij adviseren elke twee jaar, of elke 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je dat onderdelen doorslijten en voor onverwachte hoge kosten zorgen. Heb je een occasion gekocht van een particulier zonder onderhoudshistorie? Breng deze gerust langs voor inspectie bij Autobedrijf  Van Haren (ook bieden wij de mogelijkheid om een aankoopkeuring te laten uitvoeren). Een grote beurt is niet alleen om problemen te verhelpen, maar ook om problemen aan de motor te voorkomen. Het is belangrijk dat alle filters en vloeistoffen worden nagekeken en waar nodig vervangen worden om verstoppingen uit de weg te gaan.

Meer informatie?

info@vanharenautos.nl

024-6770007

of start direct een chat met een van onze medewerkers